Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 27 вересня 2013 р.

«Сучасна бібліотека: рухаємось вперед»

Ярмарок бібліотечних інновацій


«Сучасна бібліотека: рухаємось вперед» - під таким гаслом 24-25 вересня 2013 року в Києві відбувся ярмарок  бібліотечних інновацій, в якому взяла участь делегація з Тернопілля. Від Гусятинського району ярмарок відвідала бібліотекар Копичинецької міської бібліотеки для дітей Ділай О. М.

пʼятницю, 13 вересня 2013 р.

День бібліотеки для садочка «Барвінок»

Громадські слухання


Копичинецька міська бібліотека для дітей вже багато років співпрацює з дитячим садочком «Барвінок».   «Дні бібліотеки для садочка» - це відвідини бібліотекарями дитячого дошкільного закладу з метою ознайомлення з наявною в бібліотеці літературою для дошкільнят; як зворотній звязок - організовуються екскурсії  малечі до  бібліотеки.

вівторок, 10 вересня 2013 р.

РОЗМОВА ЗА КРУГЛИМ СТОЛОМ

Громадські слухання


              В неділю, 8 вересня, в приміщенні Копичинецької міської бібліотеки для дітей відбулася розмова за круглим столом міської організації Всеукраїнського товариства «Лемківщина». Предметом обговорення стало кілька питань. Насамперед, голова районної організації  ПласконьІ.І.  наголосив на тому, що 9 вересня відзначається День пам`яті жертв депортації  і тому зібрання приурочене саме до цієї дати. Учасники поділилися своїми спогадами , так п.Володимир Бачинський згадав своїх друзів, рідних, тяжкі часи депортації власної родини.

Сучасна бібліотека, якою ми її бачимо

Громадські слухання


Читичі Копичинецької міської бібліотеки для дітей перейнялися громадськими слуханнями і вже 6 вересня 2013 року зібрались для того, щоб висловити свої думки про цей заклад.