Шукати в цьому блозі

четвер, 29 червня 2023 р.

Твої права захищає Закон!



День Конституції в Копичинецькій
міській бібліотеці для дітей.
28.06.2023




Проста Конституція        

Cьогодні День Конституції України . Конституція - наш Основний закон для всіх громадян держави і дорослих, і малих. Та щоб краще діти зрозуміли цей закон Президент України Володимир Зеленський минулого року виступив з ініціативою створення такої книги для дітей, щоб у доступній формі розповідала про її зміст. І ось українське видавництво Osnovy Publishing, саме до цього Дня видало книгу для дітей під назвою «Проста Конституція»


Діти і Конституція України.
       Копичинецька міська бібліотека для дітей відзначає День Конституції України бесідами зі своїми користувачами. Конституція гарантує право на щасливе дитинство всім дітям нашої країни. Діти мають багато прав : на освіту, оздоровлення, спорт… , а ще – право на книгу, читання інформацію і безкоштовне користування бібліотекою.
       Найцікавішою була сьогодні розповідь Задорович Ані (11 років). Вона добре обізнана зі своїми не лише правами, а й обов’язками, бо 1 червня на День захисту дітей, взяла участь у вікторині і отримала в нагороду книгу « Я і Конституція».Тепер вона з запалом розповідає своїм друзям про їх права і обов’язки.







Немає коментарів:

Дописати коментар