Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 13 вересня 2013 р.

День бібліотеки для садочка «Барвінок»

Громадські слухання


Копичинецька міська бібліотека для дітей вже багато років співпрацює з дитячим садочком «Барвінок».   «Дні бібліотеки для садочка» - це відвідини бібліотекарями дитячого дошкільного закладу з метою ознайомлення з наявною в бібліотеці літературою для дошкільнят; як зворотній звязок - організовуються екскурсії  малечі до  бібліотеки.


 13 вересня 2013 року відбувся незвичайний «День бібліотеки для садочка». Працівники і вихованці  дошкільного закладу взяли участь у громадських слуханнях на тему: «Сучасна бібліотека, якою ми її бачимо?». Вихователі висловили свою думку про книгу, сучасну  бібліотеку,  значення читання у вихованні дітей,  схвально відгукнулися про співпрацю обох закладів, відповіли на запропоновану анкету.

Всі учасники опитування, в один голос, запевнили, що бібліотека в нашому місті потрібна, ніякі інформаційні технології  не замінять спілкування з книгою. Проте дуже добре, що існує така програма «Бібліоміст», завдяки  якій  маленькі читачі мають нагоду розвивати свої комп`ютерні навики, прилучитися до всесвітньої мережі Інтернет. Роботу дитячої бібліотеки вважають дуже потрібною. Висловлюють щирий жаль з приводу недостатнього комплектування міської книгозбірні літературою для малюків віком 3-5 років. Побажали бібліотеці гарних меценатів, побільше читачів та цікавих зустрічей з літературними діячами.
Відповідає вихователь Панило Наталя і її вихованці з групи "Бджілка"

Розмову веде Бабій Л.Г - вихователь групи "Сонечко".

Немає коментарів:

Дописати коментар